20/8:Παρουσίαση βιβλίου & Μνημόσυνο του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτόπαπα, στον Αγιάννη.

0

Πρόσκληση στο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτόπαπα και στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίαςη Κοινότητα Άστρους και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Αυγούστου στο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κύρου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτόπαπα και στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα 07:00 Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγίου Ιωάννη.

Ώρα 09:30 Τέλεση  μνημοσύνου.

Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στην προτομή του  Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτόπαπα από τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Ώρα 10:30 Μετάβαση στη σκιά της πλατάνας του Αγιώργη όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Γεράσιμος Πρωτόπαπας – Πατριάρχης Ιεροσολύμων» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση του βιβλίου έχει ο κ. Στράτης Δαλιάνης, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη.

  • Χαιρετισμοί επισήμων.
  • Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
  1. Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος
  2. Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος Ντούλιας
  3. Αρχαιολόγος – Ιστορικός κα Σμαράγδη Αρβανίτη
  4. Αρχαιολόγος κα Ευαγγελία Χατζηφώτη

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σκέψεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, συγγράψαντος του βιβλίου.

Κλείσιμο της παρουσίασης με εκκλησιαστικά άσματα από την χορωδία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Τριπόλεως υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Βασίλειο Γεωργαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ